Persbericht - 2 januari 2017

Gouda’s Glorie Omega frituurolie in bag-in-box:
duurzaam en gemak voor u

Tijdens de Horecava introduceren we onze noviteiten. Speerpunt is onze Gouda's Glorie Omega frituurolie in handige bag-in-box.

De Gouda’s Glorie Omega frituurolie bevat gecertificeerde duurzame palmolie én sojaolie. Daarnaast zijn de kartonnen doos en de plastic zak volledig te recyclen en dragen zo ook bij aan een duurzame omgeving. De bag-in-box is ruimtebesparend, goed stapelbaar en de frituurolie is handig te schenken vanuit de verpakking. De Gouda’s Glorie Omega frituurolie is een bron voor omega3 vetzuren. Met de goede balans tussen verzadigd en onverzadigd vet voldoet het aan alle eisen van "Verantwoord Frituren".

Duurzaam

Vandemoortele ondersteunt met Gouda's Glorie een aantal high-impact duurzaamheidsinitiatieven. Via het TFT en RSPO zijn wij een verbintenis aangegaan om traceerbare palmolie aan te kopen, die niet in verband gebracht kan worden met ontbossing of uitbuiting. Om dezelfde redenen zijn wij lid van het RTRS voor duurzame soja en gebruiken wij enkel FSC-karton. Zo werken we met elkaar aan een duurzame toekomst.

Doordachte innovaties

Gouda's Glorie is stabiel en betrouwbaar. Met een helder en compleet assortiment en uitsluitend doordachte innovaties. Zo blijft Gouda's Glorie de best verkrijgbare kwaliteit tegen een scherpe prijs. Klaar voor de toekomst. Want Gouda's Glorie loopt voorop in de maatschappelijk verantwoorde inkoop van ingrediënten.

Draag samen met ons bij aan een duurzame toekomst! Graag nodigen wij u uit op onze stand, nummer 12.612, om u er meer over te vertellen.

Negentig jaar Gouda’s Glorie

Marktleider Gouda’s Glorie is het meest vertrouwde merk voor professionele frituurvetten en -oliën. De ervaring op dit gebied grijpt terug op de gebroeders van Dijk die hun onderneming in 1924 in Gouda startten. Gouda’s Glorie is stabiel en betrouwbaar. Het heeft een helder en compleet assortiment. Doordachte innovaties die zorgen voor de best verkrijgbare kwaliteit tegen een scherpe prijs. En klaar voor de toekomst, want Gouda’s Glorie loopt voorop in maatschappelijk verantwoorde inkoop van haar ingrediënten.

Website: www.goudasglorie.com

Over Vandemoortele

De huidige eigenaar van Gouda’s Glorie, het van oorsprong Belgische familiebedrijf Vandemoortele, begon in 1899 met een margarinefabriek in het Vlaamse Izegem. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote onderneming die bevroren bakkerijproducten, margarines en vetten produceert.

Website: www.vandemoortele.com

Noot voor redactie

Voor meer informatie kunt u bellen met: tel. 036-522 97 00 Contactpersoon: Marco van Wijk (marketing manager foodservice).

www.vandemoortele.com of www.goudasglorie.com

Persbericht - 5 januari 2015

Revolutionair nieuw professioneel frituurvet van Gouda’s Glorie: Langere levensduur en clean label

Wie vloeibaar frituurt, is in alle opzichten goed bezig, dat weet inmiddels iedereen wel. Het kan echter nòg beter, vond marktleider in frituurvet en –oliën, Gouda’s Glorie. Het bedrijf achter het bekende merk, Vandemoortele, ontwikkelde daarom een revolutionair nieuw vloeibaar frituurvet voor de horeca dat nog steeds de krokantste friet levert: Gouda’s Glorie Superieur. Met de allerlangste levensduur en volkomen Enummervrij! Bovendien is de gehele productlijn in een nieuw jasje gestoken.

Frituurvet verschonen, is niet alleen een tijdrovende en kostbare bezigheid, maar vooral ook een vervelende klus. Elke horecaondernemer kan nu dan ook in zijn of haar handen knijpen met Gouda’s Glorie Superieur. Dit vloeibaar frituurvet gaat 25 procent langer mee dan andere varianten; dat houdt in dat het vet niet elke drie maar elke vier dagen dient te worden vervangen. Dat scheelt op jaarbasis bijna dertig keer!

Praktische voordelen vloeibaar frituren

Vloeibaar frituren, is door het veel lagere percentage transvet niet alleen beter voor de gezondheid, maar biedt ook veel praktische voordelen. Zo werkt vloeibaar frituurvet gewoon veel makkelijker: je hoeft bijvoorbeeld niet voor te smelten, waardoor het vet veel sneller op temperatuur komt zonder kans op plaatselijke oververhitting die de kwaliteit kan aantasten.Bovendien schenkt en doseert vloeibaar frituurvet als geen ander. Alle emmers zijn afgesloten met een speciale seal onder het deksel.

Nieuwe professionele uitstraling

Naast de geboorte van Gouda’s Glorie Superieur heeft Vandemoortele het uiterlijk van de frituurvetten en -oliën vernieuwd. "De verpakking die al 12 jaar hetzelfde was, heeft nu een eigentijds design gekregen. Daarnaast is er een stukje storytelling, informatie over het bedrijf, aan het etiket toegevoegd."

Lancering op Horecava

De nieuwe verpakkingslijn wordt samen met Gouda’s Glorie Superieur grootschalig op de Horecava gelanceerd met een aantal bijzondere acties en activiteiten. Mis het niet en ontdek zelf de nieuwe standaard voor professionals!

Negentig jaar Gouda’s Glorie

Marktleider Gouda’s Glorie is het meest vertrouwde merk voor professionele frituurvetten en -oliën. De ervaring op dit gebied grijpt terug op de gebroeders van Dijk die hun onderneming in 1924 in Gouda startten. Gouda’s Glorie is stabiel en betrouwbaar. Het heeft een helder en compleet assortiment. Doordachte innovaties die zorgen voor de best verkrijgbare kwaliteit tegen een scherpe prijs. En klaar voor de toekomst, want Gouda’s Glorie loopt voorop in maatschappelijk verantwoorde inkoop van haar ingrediënten. Website: www.goudasglorie.com

Over Vandemoortele

De huidige eigenaar van Gouda’s Glorie, het van oorsprong Belgische familiebedrijf Vandemoortele, begon in 1899 met een margarinefabriek in het Vlaamse Izegem. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote onderneming die bevroren bakkerijproducten, margarines en vetten produceert.
Website: www.vandemoortele.nl

Noot voor redactie

Voor meer informatie kunt u bellen met: tel. 036-522 97 00 Contactpersoon: Marco van Wijk (marketing manager foodservice).
www.vandemoortele.nl of www.goudasglorie.com

U vindt Gouda’s Glorie op de Horecava op standnummer 11.612 van 12 tot en met 15 januari 2015

Naar boven